Word jij onze nieuwe collega?

  • Informele organisatie
  • Uitdagende opdrachten en projecten
  • Ruim baan voor ontwikkeling
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Interessant?

Laat je cv achter en we nemen contact met je op

Our Identity

Bij Bluefront werken we samen met onze opdrachtgevers aan complexe webapplicaties, mobile apps en websites. Hierin staat de eindgebruiker centraal en realiseren wij een voor de eindgebruiker een intuïtieve, interactieve en gebruikersvriendelijke omgeving.

Wij zijn een hechte club bestaande uit enthousiaste en gedreven experts die een kick krijgen van het werken met de nieuwste technologie. Opdrachtgevers komen bij Bluefront voor een stevige slap in the face. Met senior skills en klare taal geven we onze klanten precies wat ze nodig hebben. Overal waar we gaan, laten we puik werk achter!

enthusiastic developer

Your Identity

Je vindt het leuk om aan de slag te gaan als Frontend developer. Voor jou heeft Javascript geen geheimen meer en ben je bekend met frameworks als Angular of React.

Naast een liefde voor clean code, ben je altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Je neemt graag initiatief en vindt het leuk om kennis te delen binnen je team en met je collega’s.

Je houdt van complexe uitdagingen, maar hecht ook veel waarde om onderdeel te zijn van een club waar je je echt thuis voelt.

two people shaking hands

What We Offer

Werken bij Bluefront is een unieke ervaring. We vinden het belangrijk dat iedereen het goed naar zijn zin heeft en daar werken we iedere dag aan. We zorgen goed voor onze collega’s en daar zijn we trots op!

Dit is waar je moet zijn als je wilt bouwen aan je ideale werkplek. Geen vijf lagen management en een grote logge organisatie met lastige processen. Hier ben je één van de beslissingsmakers. One of the pack!

Wat we belangrijk vinden is plezier, vrijheid en de ontwikkeling van je skills. Jouw drive stuurt het web vooruit. Cursussen, meet-ups, congressen: wij maken ruim baan voor frontend pioniers.

Je mag van ons een bovengemiddeld salaris verwachting, een goede leaseregeling, eigen laptopkeuze en ook nog eens een stevig opleidingsbudget van 3600,- per jaar die je geheel naar eigen inzicht kan benutten.

Benieuwd of Bluefront goed bij jou past?

Neem dan contact met ons op, we komen graag met je in gesprek!