Vacature:
frontend developer

Zo rollen wij

Bij Bluefront werken we samen met onze opdrachtgevers aan complexe web applicaties, mobile apps en websites. Hierin staat de eindgebruiker centraal en realiseren wij een intuïtieve, interactieve en gebruikersvriendelijke omgeving.

Bij ons werken enthousiaste en gedreven experts die een kick krijgen van het werken met de nieuwste technologie. Opdrachtgevers komen bij Bluefront voor een stevige slap in the face. Met senior skills en klare taal geven we onze klanten precies wat ze nodig hebben. Overal waar we gaan, laten we puik werk achter.

Ben jij wie we zoeken?

Onze frontend developers brengen bits tot leven en hebben een grote voorliefde voor JavaScript. Een gezonde nieuwsgierigheid naar verschillende frameworks, ontwikkelmethodieken en tooling. Je vindt het leuk om aan de slag te gaan als frontend developer. Voor jou heeft JavaScript geen geheimen meer en je bent bekend met frameworks zoals Angular of React.

Naast een liefde voor goede code, ben je altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Je neemt graag initiatief en vindt het leuk om kennis te delen, bij de opdrachtgever en met je collega’s van Bluefront.

Onze opdrachtgevers bieden veel diversiteit en complexiteit. Het is dan ook een pre als je bijvoorbeeld bekend bent met Continuous Integration, DevOps, of backend technologiën zoals Java. Ook zijn bij ons de engineers met een meer grafische insteek van onschatbare waarde.

Dit is wat we je bieden

Werken bij Bluefront is een unieke ervaring. We vinden het belangrijk dat iedereen het goed naar zijn zin heeft. We zorgen goed voor onze collega’s en daar zijn we trots op.

Bij ons ga je aan de slag bij een opdracht die bij jouw kennis en ook vooral je ambitie past. Je maakt onderdeel uit van een gepassioneerd team van ervaren frontenders. Dat kan zijn in een grote multinational omgeving maar ook bijvoorbeeld bij een start-up.

Wat we belangrijk vinden is plezier, vrijheid en de ontwikkeling van je skills. Jouw drive stuurt het web vooruit. We steunen je graag in het bezoeken van cursussen, meet-ups, congressen: wij maken ruim baan voor frontend pioniers.

Je mag van ons een bovengemiddeld salaris verwachten, een goede leaseregeling, eigen laptopkeuze en een stevig opleidingsbudget van €3600 per jaar dat je geheel naar eigen inzicht mag benutten.

Join the Bluefront

Dit is waar je moet zijn als je wilt bouwen aan je ideale werkplek. Geen vijf lagen management, hier ben je één van de beslissingsmakers. One of the pack.

Gooi gewoon een lijntje uit en we plannen een kennismaking. Bel 0172 782 146 of mail work@bluefront.nl.